Onze hoteldeuren blijven open !

Wij blijven voor u klaar staan


De maatregelen zijn weer aangescherpt in België, maar wij mogen u gelukkig blijven ontvangen voor een overnachting.
Uw veiligheid en gezondheid zijn uiteraard onze grootste prioriteit.  Om dit te garanderen volgen wij alle overheidsrichtlijnen en protocollen.
Tijdens uw verblijf kunt u ook gewoon gebruik blijven maken van het restaurant.
Heeft u nog bijkomende vragen, aarzel dan niet ons te contacteren, wij staan tot uw dienst.

Heeft u gezondheidsklachten of voelt u zich niet goed bij uw reservering ? Rechtstreekse kamerboekingen met uitzondering van deze via een bookingskanaal of reisagentschap kan u tot 20:00 de dag voor aankomst gratis annuleren. Wij hopen u dan uiteraard op een later moment alsnog te mogen verwelkomen.

Welkom in Park Hotel De Panne

Het Parkhotel ligt in de mooie Erfgoedwijk, op 200m van het strand.

Onze grote tuin, 2000m², biedt u een ruim terras, ligstoelen, een speeltuintje en springkasteel.

Als familiehotel kiezen we voor gastronomie en duurzaamheid:

  • Het ontbijtbuffet biedt regionale, bioproducten en huisgemaakte granola. Lunch en diner beslaan elk een driegangenmenu. BBQ à volonté op zondagmiddag; Spaans buffet op vrijdagavond; Belgisch buffet op zaterdagavond (april-okt). De gezellige bar heeft een doorlopende eetkaart, bier-en theespecialiteiten en een speelhoekje voor de kideren.
  • Als laureaat van de Groene Sleutel Ecolabel aanvaarden we ecocheques. Het hotel wordt volledig gerenoveerd en schoongemaakt met ecologische producten en op het menu vindt u veel bio en lokaal lekkers.

De Panne is ideaal voor jonge gezinnen (Plopsaland, Plopsaland zwembad, Natuurcentrum De Nachtegaal, Rosaliewandeling) en biedt veel activiteiten voor senioren, cultuur-en natuurliefhebbers.

Gratis WIFI; Rolstoeltoegankelijk; Babybedjes, microgolf, babyfoon, kinderstoel beschikbaar; Fietsen, tandem te huur; We helpen u graag uitstapjes of groepsactiviteiten plannen en beschikken over conferentiefaciliteiten.

Kamers

Wandel naar zee

Park Hotel De Panne
Albert Dumontlaan 30
8660 De Panne - België

Tel. +32(0)58-41 41 41
info@parkhoteldepanne.be

Restaurant