Corona Update

Update: 08/06/2020


De deuren van Parkhotel zijn volledig geopend voor iedereen


Geachte gast,

We hebben enorm uitgekeken naar dit moment en zijn blij met jullie te kunnen delen dat we te horen hebben gekregen dat we per 8 juni de deuren van het Parkhotel weer volledig mogen openen voor iedereen. Dit betekent concreet dat het vanaf dan weer mogelijk is om te verblijven in alle type accommodaties en wij 100% van onze slaapplaatsen mogen verhuren. We hebben ontzettend veel mooie, hartverwarmende en opbeurende woorden mogen ontvangen waarvoor heel veel dank!

Het Parkhotel is altijd al een plek geweest waar we nadenken over de toekomst en hoe we iedere gastbeleving kunnen optimaliseren, onder welke omstandigheden dan ook. Het is ook altijd een plek geweest waar men kan genieten van de ruimte, de tuin,  rust en de mooie kust van De Panne. Juist onder deze omstandigheden kan het daarom ook een fijne uitvalbasis zijn.

Deze nieuwe situatie is een uitdaging en vraagt om een aantal vereiste aanpassingen zonder dat dit ten koste gaat van het ‘Parkhotel’-gevoel. Zo zullen er een aanpassingen zijn bij ontvangst en vertrek en zijn er aangescherpte protocollen met betrekking tot huishouding, hygiëne en sociale afstand. Wij volgen de richtlijnen vanuit het de overheid en zorgen dat we de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen.

Met ingang van 8 juni zijn terrassen, cafés en restaurants weer geopend.
 Sinds 8 juni is het ook bij het Parkhotel mogelijk om bij alle accommodatie types te genieten van ons lokale, vers ontbijt. Als u een kamer heeft geboekt in het Parkhotel zelf of in de vakantiewoningen is dit exclusief ontbijt, maar u  heeft de mogelijkheid om ontbijt bij te boeken.. Bij aankomst wordt u verder geïnformeerd over deze mogelijkheden. 

Onze 'veel gestelde vragen' onder aan deze pagina is aangepast, maar mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact op nemen met info@parkhoteldepanne.be en we helpen u graag. Ook kunt u via de mail, telefonisch of via onze reserveringspagina een reservering maken.
Samen kijken we uit naar de toekomst en naar een mooie zomer. We hopen u snel als gast in het Parkhotel te mogen ontvangen. Blijf gezond en zorg goed voor elkaar!

Met hartelijke groet,

Familie Van den Kerkhove en team
 

Veelgestelde vragen

Welke voorzorgsmaatregelen heeft het Parkhotel genomen?

Receptie
De gezondheid van onze medewerkers en gasten is onze hoogste prioriteit. Daarom hebben wij verschillende maatregelen getroffen. Zo zijn er aanpassingen bij ontvangst en vertrek zoals het tijdelijk niet meer geven van een hand, is er bij de receptie een plexiglas afscheiding opgehangen, hebben we geen toerist informatie in de vorm van flyers/folder meer liggen. De sleutels worden ontsmet in een speciale kast met UV licht.

Indien er gasten voor u zijn, vragen wij u rustig te wachten met inachtneming van de 1,5 meter regel.

Zowel bij de receptie  en in de lift alsook aan de ingang van het restaurant staat een automatische dispenser met alcohol. Mogen wij u vragen om naast het wassen van de handen deze ook te desinfecteren.

Het dragen van een mondmasker is niet verplicht maar aanbevolen in alle publieke plaatsen waar de 1,5 meter regel iets moeilijker is. Ons bedienend personeel draagt een mondmasker.

Lift
In de lift is een alcoholdispenser voorzien. Mogen wij u vragen de lift niet de delen met ander gasten buiten uw gezelschap (“bubbel).

Kamers
Na vertrek worden de kamers volledig gereinigd en worden kamer, badkamer, contactpunten en vloer volledig gedesinfecteerd.
Gedurende uw verblijf wordt er standaard geen routineonderhoud gedaan. Om de 3 dagen wordt uw kamer opnieuw volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Indien u toch iets wenst, verwittig gerust de receptie. Wij helpen u graag verder.
Standaard worden er geen glazen of een fles water op de kamer geplaatst. U kunt echter aan de receptie ontsmette glazen en één fles water gratis verkrijgen.

Ontbijt
Het ontbijtbuffet werd aangepast door de Covid-19 maatregelen. In plaats van een zelfbedieningsbuffet verkiezen wij om te werken met bediening aan tafel. Bij aankomst wordt u naar uw tafel begeleid en worden onze locale en verse produkten naar u toe gebracht.
De tafels werden zo geplaats zodat de ruimte tussen de tafels 1,5 meter bedraagt. Bij mooi weer heeft u tevens de mogelijkheid om in onze mooie en ruime tuin ontbijt te nemen.
Door de grote afstand tussen de tafels, is onze maximum capaciteit voor het restaurant wel afgenomen. Op drukke periode zullen wij een service in 2 shiften aanbieden :

• De eerste shift : binnenkomen tussen 08:00 tot 09:00
• De tweede shift : binnenkomen tussen 09:00 en 10:00

Op deze manier kan u, als onze gast, optimaal genieten van uw ontbijt

Middagmaal en avondmaal
De tafels werden zo geplaats zodat de ruimte tussen de tafels 1,5 meter bedraagt. Bij mooi weer heeft u tevens de mogelijkheid om in onze mooie en ruime tuin de maaltijden  te nemen.
De keuken blijft doorlopend open van 08:00 tot 20:00. Wij voorzien ook suggesties.
Het blijft mogelijk de dagmenu dagelijks te nemen. De prijs bedraagt 24 euro p.p. en wordt bij voorkeur op voorhand doorgegeven aan de receptie.
De uren voor het nemen van het dagmenu zijn :

’s middags : tussen 12:30 en 13:00 kan u plaatsnemen
’s avonds : tussen 18:00  en 19:00 kan u plaatsnemen

Onze maaltijd en drankenkaart kan u raadplegen van volgende link : www.parkhoteldepanne.be/src/Frontend/Files/userfiles/files/m_merged.png

Bar
Onze bar is doorlopend open van 10:30 tot 22:00. Ook hier hebben we een afstand van 1,5 meter tussen de tafels en zetels voorzien.
Er kan natuurlijk ook buiten op het terras en in de tuin geconsumeerd worden.

Strand
Ons strand is het breedste van de Belgische kust. Er is voldoende plaats om de 1,5 meter afstand te garanderen .Voor meer informatie kan u de toeristische dienst informeren op 058/42.18.18
Dag van Vertrek
Om files te vermijden kan u de check-out al de avond voordien voorzien.
U kunt de kamer houden tot 11:00.
Mogen we u vragen het raam van uw kamer te open zodat uw kamer goed kan verluchten voor de volgende gast

Wij volgen de richtlijnen en maatregelen vanuit de overheid en zorgen zo dat we de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen zonder dat dit ten koste gaat van het ‘Parkhotel”’ – gevoel. Wij doen er alles aan om de ervaring zo authentiek mogelijk te laten en de kwaliteit en service te bieden die u van ons gewend bent. 

Ben ik als Duitse of Nederlandse gast ook welkom bij jullie in deze tijd? 
Het Parkhotel is ook in deze tijden geopend voor iedereen en niet alleen voor de Belgische gasten. Let er wel op dat de overheidsmaatregelen per land verschillend zijn en wij raden u aan eerst zelf na te gaan wat dit precies voor uw situatie betekent.

Welke annuleringsvoorwaarden gelden voor mij als ik een verblijf heb geboekt?
U kunt uw reservatie kosteloos annuleren tot 48 uur voor aankomst via onze site.
Voor reservaties langs anderen ‘bookings’-site, vragen wij u de annulerenings voorwaarden van deze sites te consulteren

Welke stappen moet in ondernemen als ik mijn reservering wil verplaatsen?
Als u uw reservering wilt verplaatsen vragen wij u een mail te sturen naar info@parkhoteldepanne.be  met daarin de gewenste nieuwe datum van aankomst, datum van vertrek, aantal nachten, het gewenste kamertype en het aantal personen.

Voor verdere informatie verwijzen wij u graag door naar onze website